Lamello: Fleksible løsninger til innovativt håndværk

Få nye vinkler på dit håndværk med Lamello

Byd de skæve vinkler og vilde idéer velkommen med Lamello, der baner vejen for innovativt snedkerhåndværk. I mere end 50 år har Lamello gjort det nemmere for snedkere at skabe kreative og fleksible designløsninger ved hjælp af intelligente træsamlinger, der sætter nye standarder for funktionalitet, kvalitet og æstetik. Med samlingsfræsere og tre samlingssystemer løses komplekse udfordringer simpelt, præcist og hurtigt. Resultatet er solidt håndværk med usynlige samlinger, der holder.


Hvorfor vælge Lamello?

  • Spar tid på samlingerne med smart og enkel montage 
  • Formonterede gør det nemt at pakke, transportere og montere møblet hos kunden
  • Udforsk nye designs: Lamello gør det nemt at arbejde med skæve vinkler og kreative projekter
  • Få demo og rådgivning af Häfeles Lamello-eksperter
  • Tre systemer der letter arbejdet for små såvel som store snedkerier

 

Se Lamello i aktion

Lamello gør det nemt at arbejde præcist – og muligt at tænke ud af boksen. Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på de tre systemer: P-System, Lamello System og Cabineo? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se hvordan du tackler de skæve vinkler og udfordrende samlinger.

Book en demo


 

Et samlingssystem der inspirerer

 

Byg en køjeseng med indbygget opbevaring, der forener hulestemning og praktik. Rækken af lameller er limet ved hjælp af Tenso-samlebeslaget, mens resten af møblet er samlet ved hjælp af Clamex P-14 og Clamex P-14 Flexus.

Design: The Cathedral af Atelier Georges

Se mere her

 

En skræddersyet reol med skæve vinkler samlet af 20 Lamello trækiks uden synlige samlinger.

Design: Atelier F. Perroy

Se mere her

 

Et afrundet mesterværk, der stiller æstetiske såvel som funktionelle krav til træsamlingerne. Designeren har således valgt usynlige samlinger med magnetiske Invis Mx2-samlebeslag.

Design: Sailing Timber af Kevin Zabel

Se mere her

 

Den 12-kantede lænestol har ikke kun stillet krav til design og samlinger. Grundet stolens størrelse var det også nødvendigt at kunne skille den ad i forbindelse med transporten, hvilket Clamex-beslagene gav mulighed for.

Design: The Corner af Vinzenz Brutscher & Michael Vogler

Se mere her

 

Hvordan sikrer man, at en gigantisk kugle i egetræsfiner holder formen? Designeren bag trækuglen har anvendt Clamex-P-beslagene med indvendig lås for en sikker samling uden lim og skruer.

Design: Holz in Form Niedermeier GmbH

Se mere her

 

Garderoben i en børnehave blev bygget hurtigt og præcist ved hjælp af Cabineo 8 og Cabineo 12.

Design: Oberson Joinery

Se mere her

 

En succesfuld kombination. Cabineo blev anvendt til at samle de primære dele af skelettet, mens Divario fra P-systemet blev benyttet til de mere udfordrende samlinger.

Design: Oberson Joinery

Se mere her

 

Ved hjælp af Clamex P-14 har snedkeren samlet reolen lynhurtigt uden brug af værktøj eller lim.

Design: Schreinerei Büchi

Se mere her

 

Reolens lodrette dele er monteret på bagvæggen, mens Divario P-18 stabiliserer reolen og sikrer solide hylder til tung belastning.

Design: Fink in Langen

Se mere her

 

P-systemet viser sit værd med denne akustikvæg, hvortil der er gået rundt regnet 9000 Clamex P-14-beslag. Den lave skæredybde har gjort det muligt at samle komponenterne i udfordrende, skæve vinkler.

Design: Käslin Innenausbau

Se mere her


 

Tre Lamello-systemer - uanede muligheder

Lamello har et bredt sortiment af samlebeslag, samlingsfræsere, kiks og tilhørende produkter fordelt på de tre systemer: P-System, Lamello System og Cabineo.

Lamello P-System

Med P-systemet og Zeta P2-fræseren kan du lave permanente eller aftagelige samlinger præcist, enkelt og hurtigt. Lamello P-System sikrer en nem montage uden brug af lim eller skruer og gør det muligt at lave træsamlinger i stort set alle vinkler. Trods en lav fræsedybde på ned til 10 mm er du garanteret en robust samling med maksimal trækstyrke der forhindrer vridninger.

Læs mere om P-System

Lamello Cabineo

Cabineo er et tidsbesparende samlebeslag til skabe, som hverken kræver boring til dyvel eller kantboring. Beslaget skubbes nemt ind i et boret eller fræset hul udført med CNC-fræser. Resultatet er en robust samling og en æstetisk finish med dækhætter i flere farver. Beslaget kan nemt formonteres på værkstedet, hvorefter skabselementerne sendes som "saml-selv" og monteres endeligt hos kunden.

Læs mere om Cabineo

Lamello System

Lamello System er Lamellos originale serie af trækiks, der sikrer en nem, hurtig og nøjagtig samling af træelementer. Kiksens riflede overflader gør det nemt at fordele limen optimalt og giver en kraftigere binding, mens glatte afrundede kanter gør samlingen til en leg. En prisvenlig løsning som kan anvendes ved fræsninger med Lamello Classic X eller almindelig rundsav.

Læs mere om Lamello System


 

Vil du have en demo?

Er du i tvivl om, hvordan du kan optimere arbejdsgangen og skabe bedre og mere innovative løsninger med Lamello?

Så tag en snak med din Häfele-konsulent eller book en demo og prøv Lamello-systemet i eget værksted.

Book en demo

 

Häfele Danmark A/S er autoriseret Lamello-forhandler

Häfele Danmark har været autoriseret Lamello-forhandler siden 2022. Det betyder bl.a. at vores konsulenter har et højt niveau af produktekspertise og har fået en grundig oplæring i at anvende Lamellos produkter, hvilket sikrer vores kunder den helt rette rådgivning.

Ydermere kan vi tilbyde support fra Lamellos egne specialister, fx i forbindelse med demonstrationer, produktspørgsmål og meget andet.

Se vores Lamello-udvalg

 

Få inspiration fra Häfele

Ønsker du at modtage inspiration og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev