Häfele Déco Collektion

En serie af møbelgreb, der forener praktik og æstetik

H23 Kollektion

Uanset om det handler om mode, indretning eller innovative møbeldesigns, er det ikke alene design og materialevalg, der skaber værket. Selv den mindste, funktionelle eller taktile detalje kan være netop det, der sætter prikken over i’et. 

Designerne Sascha Sartory, Francesco Buzzo og Serena Lambertoni har udviklet Häfele Déco Collection, der forener praktik og moderne æstetik i en omfattende grebsserie. I Déco-serien finder du greb og møbelknopper til den minimalistiske indretning såvel som det klassiske køkken – eller til lige netop det udtryk, du søger. 

 


6 favoritter fra Déco Collection

Med 2023 Déco Collection præsenterer Häfele en bred vifte af innovative designs. Fra bløde greb, der ligger godt i hånden til rå, industrielle designikoner. Gå på opdagelse i de tre designeres unikke udtryk og find inspiration til, hvordan du bruger greb som statement pieces og funktionelle smykker i dit projekt. 

Taktile tilføjelser - H2305/2310/2315

Kombiner moderne æstetik og elegance med grebets taktile egenskaber. Grebets riflede struktur fungerer som et visuelt blikfang og en flot kontrast til minimalistiske designs, såvel som det efterlader dig med en taktil oplevelse.

Til produkt

Moderne elegance - H2320/2325

Blød en minimalistisk indretning op med greb i ovale former og giv møblet et roligt, men levende udtryk. Med sine organiske former ligger grebet behageligt i hånden og giver desuden en reflekterende effekt, alt efter hvordan lyset rammer.

Til produkt

Kunsten at forenkle - H2330/2335

Enkelt design ved første blik – og et match med moderne, tidløs skandinavisk æstetik. Greb og knopper er kendetegnet ved det kegleformede design, der på en og samme tid er enkelt og tidløst – og ganske iøjnefaldende.

Til produkt

Rå og industrielt - H2340

Maskulint, iøjnefaldende og selvsikkert! Det rå design giver køkkenet karakter og føjer kant til anonyme skabs- og skuffefronter. En moderne nyfortolkning af det industrielle udtryk a la New Yorker loftlejligheder.

Til produkt

Retro chic - H2345

Strukturen minder om bløde fløjlsbukser fra 70’erne, og alligevel fremstår grebet både enkelt, tidløst og moderne i sit udtryk. Kombiner med træfronter for et retro udtryk, eller tilføj charme og blødhed til det minimalistiske design. 

Til produkt

Rene linjer - H2350/2355

Med inspiration fra bladene på træerne og moderne geometriske former skabte designeren et stilrent ikon, der førte til en German Design Award Special i 2023. Et enkelt design med et organisk twist, der føjer elegance til det moderne køkken.

Til produkt

 


Find inspiration i Häfele Déco-brochuren 

 

Möbelgriffe Kollektion 2021 Broschüre

 

 

Bliv inspireret til nye udtryk, mix og match forskellige modeller og se specifikationerne. Du finder alle greb og knopper fra Häfele Déco Collection i brochuren.

 

 

 


 

Se hele kollektionen af møbelgreb i webshoppen

Gå på opdagelse i webshoppen, se alle møbelgreb og knopper og bestil dine varer, når det passer dig. 

Se mere her

Enestående mangfoldighed - browse Häfeles webshop

Häfeles mærkevarer

 

Ud fra erfaring : Häfeles mærkevarer

I mere end 90 år har Häfele som specialist i beslag, elektroniske låsesystemer og belysning skabt fremtidens intelligente liv og bolig. Häfele samler det bedste fra vores erfaring – engineered by Häfele.

​​​​​​Se Häfeles mærkevaresortiment

Häfeles produktverden

 

Noget for enhver: Häfeles produktverden

Häfele er både din leverandør og producent. Vælg blandt 154.000 artikler fra Häfeles enestående brede sortiment i hele verden og få den bedste kvalitet fra Häfeles egen virksomhed eller fra stærke Häfele-partnere.

Opdag Häfeles produktverden